ÁRAK/GYIK

Irodai mozgásterápia árak

  • Nincs külön árlistánk, mert  minden ügyfél egyedi létszámokkal és elvárásokkal rendelkezik, ezért nehéz lenne konkrét árlistát meghatározni.
  • Megbeszéljük és feltárjuk az igényeket és minden esetben egyedi árat adunk.

Gyakran ismételt kérdések

Miben több az irodai tartásjavító irodai torna?

Megtanít kezelni a hosszan tartó ülés kellemetlen következményeit, amely többek életét is megkeseríti a munkahelyen. Az iaktív időtöltést ösztönzik, javítják a csapatszellemet, ami szintén hozzájárul a hatékonyabb munkavégzéshez. A fizikai előnyök mellett a munkahelyi stressz és a munka egyhangúságának a csökkentése is célja a tornának, és jellemzően sokkal hatékonyabb, mint a kávé és cigaretta.

Milyen körülményeknek kell megfelelni?

A helyszínnek elég lehet egy zavartalan félreeső hely vagy egy üres tárgyaló. A foglalkozások úgy lettek kialakítva, hogy a dolgozók felöltözve, a saját ruházatukban végezhessék el.

Hogyan kell időpontot egyeztetni?

Csak töltsd ki, minden kötelezettség nélkül az alábbi a kapcsolatfelvételi űrlapot. Rövid időn belül visszahívunk, időpontot egyeztetünk, megérkezünk a megjelölt helyre és megbeszéljük, hogyan tudunk a legjobban segíteni.

Milyen településeken dolgoztok?

A foglalkozásokat jellemzően nálatok tartjuk meg. Jelenleg csak Budapesten és Budaörsön tudjuk vállalni a szolgáltatást.

Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kapcsolat- Információ

Érdeklik a részletek? Vegye fel velünk a kapcsolatot! A konzultáció és az első helyszíni foglalkozás ingyenes!

Cím:

2040 Budaörs, Puskás Tivadar út. 1.

Telefon:

+36-30-563-6479

E-mail:

hello@fitfox.hu

Scroll to top