Irodai masszázs, hogy bírd a terhelést!

Irodai masszázs egy öltönyös férfin

Rátok férne a felfrissülés?

Próbáljatok ki elköteleződés nélkül!

Irodai masszázs árak

Irodai székmasszázs

15 perces masszázs (minimum 15 fő esetén)

 20 perces masszázs (minimum 10 fő esetén)

30 perces masszázs (minimum 8 fő esetén)

60 perc/masszőr, bármely létszám esetén, egyeztetett ütemezéssel. (Minimum 3 óra/alkalom esetén).

Masszázs céges rendezvényeken

60 perc/masszőr, minimum 3 óra vehető igénybe

A fenti árak  1 masszőrre vonatkoznak, Budapesti helyszínen és nem tartalmazzák az Áfát. Vidéki helyszín esetén kiszállási díjat számolunk fel. 

Hogyan lehet még gazdaságosabb az 1 főre vetített egészségmegőrző program?

Céges mozgásjavító programunk  keretében szánjátok magatokra 15-20 percet, és töltsétek fel energiával magatokat energiával.

A nálatok,  vállalati környezetben szervezett mozgás- és tartásjavító foglalkozás  kimondottan költséghatékony,  mivel egyszerre többen, csoportban végezzük.

További információ

 

 

Mert a törődés mindenkinek megéri

Profi masszőrök

csapatunk kizárólag magasan képzett, tapasztalt szakemberekből áll, akik elkötelezettek amellett, hogy a legmagasabb színvonalú masszázsélményt nyújtsák. Minden masszőrünk rendelkezik a szükséges szakmai végzettséggel és gyakorlattal, hogy személyre szabott kezeléseket biztosíthassanak, figyelembe véve az egyéni igényeket és egészségügyi állapotot.

Azonnali hatás

Az irodai masszázs nem csak a vér- és nyirokkeringést serkenti, de ezzel együtt javul a közérzet is. Az izmokban felgyülemlett feszültség oldásával hatékonyan enyhíti az ülőmunka okozta hátproblémákat és a migrénes tüneteket is. Ráadásul nem csak a fájdalmakat csökkenti, de az immunrendszer erősítésében is szerepet játszik

Kis helyigény

Ez a masszázsforma alig igényel helyet, így akár egy iroda közösségi terében vagy egy nyugodt tárgyalóban is elvégezhető, Rendszeres, heti alkalmazása hosszú távon nem csak a munkavállalók teljesítményét és hatékonyságát növeli, hanem elősegíti a csapatmunkát és javítja a koncentrációs képességet is.

Juttatás, ami mindenkinek bejön

Az alkalmazottak értékelik, ha a munkáltatójuk gondoskodik az egészségükről és jólétükről. Egy olyan munkahely, ahol rendszeresen van lehetőség masszázsszolgáltatásra, növelheti a csapatszellemet, és elősegítheti az alkalmazottak hosszú távú megtartását.

Rugalmas időpontok, korrekt árak

Az irodai masszázs szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy az maximálisan megfeleljen a modern munkahelyi igényeknek: rugalmas időpontokkal és korrekt árakkal várjuk ügyfeleinket.

Nem kell hozzá levetkőzni

Az irodai masszázs előnye, hogy nem szükséges hozzá levetkőzni, így nem kell aggódnunk olajos vagy krémes bőr miatt, és mindez csak néhány percet vesz igénybe. Az alkalmazása után a munkatársak újra feltöltődnek, energikusabbak lesznek és friss lendülettel térnek vissza feladataikhoz.

Miért fontos az irodai masszázs?

Az ülő életmód olyan problémákat okoz, mint a visszatérő fejfájások, a végtagok zsibbadása, migrén vagy a csuklótáji alagút szindróma. Egy ilyen állapotban gondolj csak bele, mennyire hatékonyan tud dolgozni az alkalmazott?

Ahelyett, hogy a munkájára koncentrálna, csak arra vágyik, hogy minél hamarabb haza menjen. De ez nem oldja meg a problémát. Napról napra a feszültség csak növekszik, amely végül komoly egészségügyi problémákhoz vezet.

Az irodai masszázs jelentősége nem korlátozódik pusztán a dolgozók kényeztetésére; ennél sokkal mélyebb és sokoldalúbb haszna van a vállalatok és alkalmazottaik számára. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, miért van kardinális jelentősége az irodai masszáznak a modern munkahelyeken.

  1. Stresszcsökkentés: Az irodai munka természetéből adódóan sok stresszel jár, legyen szó határidőkről, találkozókról vagy projektekkel kapcsolatos nyomásról. Az irodai masszázs jelentősen hozzájárulhat a stressz csökkentéséhez, ami nem csak az egyén jólétét szolgálja, de a munkahelyi teljesítményét is javítja.
  2. Fájdalom enyhítése: Az ülő munka sokszor vezet hát-, nyak- és vállfájdalmakhoz. Ezen problémák enyhítése által az alkalmazottak kevesebb időt töltenek el a munkahelyüktől fájdalmuk miatt, ami növeli a produktivitást és csökkenti a távollétet.
  3. Jobb koncentráció: A masszázs javítja a vérkeringést, ami elősegíti az oxigén és tápanyagok szállítását az agyba. Ennek következtében az alkalmazottak éberebbek, jobban koncentrálnak, és hatékonyabban dolgoznak.
  4. Moralitás és elkötelezettség: Az irodai masszázs a dolgozók számára azt üzeni, hogy a vállalat gondoskodik róluk és törődik egészségükkel. Ez javíthatja a munkahelyi moralitást, növelheti az elkötelezettséget és csökkentheti a fluktuációt.
  5. Egészségmegőrzés: Az irodai masszázs elősegíti az egészségmegőrzést, mivel a rendszeres masszázs csökkenti a betegségek kockázatát és a krónikus fájdalmakat, ami hosszú távon költségeket takaríthat meg a vállalatok számára.
  6. Energiaboost: A rövid, de hatékony irodai masszázs új energiával töltheti fel a dolgozókat, így a délutáni órákban is képesek maradnak magas szintű teljesítményt nyújtani.
  7. Csapatépítés: Az ilyen wellness programok növelhetik a csapatszellemet, és elősegíthetik az alkalmazottak közötti pozitív kapcsolatokat.

Gyakran ismételt kérdések

Az irodai székmasszázs egy rövid, célzott masszázs, amelyet kifejezetten a munkahelyen végzünk. A kezelés során a masszőr a nyak, a vállak, a hát és a karok területeire koncentrál, hogy enyhítse az ülőmunka okozta feszültséget és stresszt. A masszázs alatt teljesen felöltözve maradhatsz.

Az irodai székmasszázs segít csökkenteni a stresszt, javítja a vérkeringést, enyhíti a fizikai fájdalmakat és javítja a munkahelyi hangulatot. Utána, sokkal könnyebb lesz folytatni a munkát. Rendszeres masszázsokkal növelheted az elégedettséget és a produktivitást.

A tapasztalt masszőrünk ellátogat hozzád a megbeszélt időpontban, és az igényeknek megfelelő ütemezéssel megmasszíroz titeket. Nem kell átrendezni az irodát! Speciális masszázsszékeket használunk, amelyek nem igényelnek külön helyiséget vagy bonyolult előkészületeket. Csak egy nyugodt sarokra van szükség.

Egy alkalom sosem elég! Ajánlott heti vagy kétheti rendszerességgel beiktatni a kezeléseket. A rendszeres masszázsok segítenek fenntartani a munkahelyi jóllétet és megelőzni a stresszt és a fizikai feszültségeket.

Bár az irodai masszázs általában biztonságos, bizonyos egészségügyi állapotok esetén nem ajánlott. Ilyenek például a súlyos bőrbetegségek, fertőző betegségek, friss sérülések vagy műtétek utáni állapotok. Mindig konzultálj orvosoddal, ha bizonytalan vagy.

Nem szükséges átöltözni, mivel a masszázs ruhában történik. Ajánlott kényelmes, nem túl szoros ruházatot viselni a masszázs napján.

Időpontot foglalni egyszerű. Vedd fel velünk a kapcsolatot  az alábbi űrlapon, telefonon vagy e-mailben, és egyeztessünk egy megfelelő időpontot. Rugalmasak vagyunk, hogy minél jobban illeszkedjen az időbeosztásodhoz.

Áraink könnyen átláthatóak és kalkulálhatóak. Az árak a kezelések időtartamától és gyakoriságától függnek. 

Irodai masszázs árak

A fenti árak  1 masszőrre vonatkoznak, Budapesti helyszínen és nem tartalmazzák az Áfát. Vidéki helyszín esetén kiszállási díjat számolunk fel. 
 

Nem, elegendő egy csendes, nyugodt sarok az irodában. Speciális masszázsszékeink kis helyigényűek és könnyen mozgathatók.

Ha bizonytalan vagy, hogy kollégáid hogyan fogadnák az irodai masszázs lehetőségét, érdemes először egy rövid felmérést vagy próbakezelést szervezni. Így közvetlen visszajelzést kaphatsz, és könnyebben dönthettek a rendszeres szolgáltatás bevezetéséről.

Szolgáltatásunkat megrendelheted akár egy alkalomra is, minden kötelezettség nélkül. Ebben az esetben előre kérjük a fizetést. Amennyiben szolgáltatási szerződést kötünk, a számlázás utólag történik a átláthatóan a tényleges teljesítés szerint.

irodai masszázs felöltözve

Halogatás helyett, próbáljátok ki!

Miért előnyösebb az irodai masszázs vagy torna mint az edzőtermi bérlet?

 

Bár az edzőtermi bérlet számos fizikai tevékenységhez ad hozzáférést, a kutatások szerint csak kevés alkalmazott használja ki ezt az előnyt rendszeresen. Ennek következtében a fizikai inaktivitásból eredő betegségek és mikrosérülések kockázata megnő az alkalmazottak körében. Ezek a sérülések és egészségügyi problémák könnyen összeadódnak, ami termelékenységi veszteséghez és gyakoribb betegszabadsághoz vezethet.

Ezzel szemben az irodai masszázs egy közvetlen, minden alkalmazott számára elérhető szolgáltatás, amelyben mindenki részt vehet. Nem csak egy egyszeri megoldásról van szó: a rendszeres masszázs csökkenti a dolgozók fáradtságát, fokozza jóllétüket, oldja a fizikai és mentális feszültséget, és általában jobb hangulatot és motivációt biztosít a munka során. Mindez pozitív hatással van az iroda légkörére, és növeli az alkalmazottak elégedettségét a munkáltatóval szemben.

Tehát mit tehet egy cég a dolgozóiért?

A vállalatok számára kritikus, hogy alkalmazottaik a lehető legjobb egészségi állapotban legyenek, hogy maximális hatékonysággal dolgozhassanak. Az irodai masszázs lehet az a kulcs, amellyel nem csak a jelenlegi egészségügyi problémákat lehet orvosolni, de meg is előzhetők a jövőbeli panaszok.

Kapcsolat- információ

Érdekelnek a részletek? Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Cím:

2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 1.

Telefon:

+3630-563-6479

E-mail:

hello@fitfox.hu

Scroll to top