Irodai masszázs, hogy bírd a terhelést!

Irodai masszázs egy öltönyös férfin

Rátok férne a felfrissülés?

Próbáljatok ki elköteleződés nélkül!

Mert a törődés mindenkinek megéri

Profi masszőrök

csapatunk kizárólag magasan képzett, tapasztalt szakemberekből áll, akik elkötelezettek amellett, hogy a legmagasabb színvonalú masszázsélményt nyújtsák. Minden masszőrünk rendelkezik a szükséges szakmai végzettséggel és gyakorlattal, hogy személyre szabott kezeléseket biztosíthassanak, figyelembe véve az egyéni igényeket és egészségügyi állapotot.

Azonnali hatás

Az irodai masszázs nem csak a vér- és nyirokkeringést serkenti, de ezzel együtt javul a közérzet is. Az izmokban felgyülemlett feszültség oldásával hatékonyan enyhíti az ülőmunka okozta hátproblémákat és a migrénes tüneteket is. Ráadásul nem csak a fájdalmakat csökkenti, de az immunrendszer erősítésében is szerepet játszik

Kis helyigény

Ez a masszázsforma alig igényel helyet, így akár egy iroda közösségi terében vagy egy nyugodt tárgyalóban is elvégezhető, Rendszeres, heti alkalmazása hosszú távon nem csak a munkavállalók teljesítményét és hatékonyságát növeli, hanem elősegíti a csapatmunkát és javítja a koncentrációs képességet is.

Juttatás, ami mindenkinek bejön

Az alkalmazottak értékelik, ha a munkáltatójuk gondoskodik az egészségükről és jólétükről. Egy olyan munkahely, ahol rendszeresen van lehetőség masszázsszolgáltatásra, növelheti a csapatszellemet, és elősegítheti az alkalmazottak hosszú távú megtartását.

Rugalmas időpontok, korrekt árak

Az irodai masszázs szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy az maximálisan megfeleljen a modern munkahelyi igényeknek: rugalmas időpontokkal és korrekt árakkal várjuk ügyfeleinket.

Nem kell hozzá levetkőzni

Az irodai masszázs előnye, hogy nem szükséges hozzá levetkőzni, így nem kell aggódnunk olajos vagy krémes bőr miatt, és mindez csak néhány percet vesz igénybe. Az alkalmazása után a munkatársak újra feltöltődnek, energikusabbak lesznek és friss lendülettel térnek vissza feladataikhoz.

Az ülő életmód olyan problémákat okoz, mint a visszatérő fejfájások, a végtagok zsibbadása, migrén vagy a csuklótáji alagút szindróma. Egy ilyen állapotban gondolj csak bele, mennyire hatékonyan tud dolgozni az alkalmazott?

Ahelyett, hogy a munkájára koncentrálna, csak arra vágyik, hogy minél hamarabb haza menjen. De ez nem oldja meg a problémát. Napról napra a feszültség csak növekszik, amely végül komoly egészségügyi problémákhoz vezet.

Miért fontos az irodai masszázs?

Az irodai masszázs jelentősége nem korlátozódik pusztán a dolgozók kényeztetésére; ennél sokkal mélyebb és sokoldalúbb haszna van a vállalatok és alkalmazottaik számára. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, miért van kardinális jelentősége az irodai masszáznak a modern munkahelyeken.

  1. Stresszcsökkentés: Az irodai munka természetéből adódóan sok stresszel jár, legyen szó határidőkről, találkozókról vagy projektekkel kapcsolatos nyomásról. Az irodai masszázs jelentősen hozzájárulhat a stressz csökkentéséhez, ami nem csak az egyén jólétét szolgálja, de a munkahelyi teljesítményét is javítja.
  2. Fájdalom enyhítése: Az ülő munka sokszor vezet hát-, nyak- és vállfájdalmakhoz. Ezen problémák enyhítése által az alkalmazottak kevesebb időt töltenek el a munkahelyüktől fájdalmuk miatt, ami növeli a produktivitást és csökkenti a távollétet.
  3. Jobb koncentráció: A masszázs javítja a vérkeringést, ami elősegíti az oxigén és tápanyagok szállítását az agyba. Ennek következtében az alkalmazottak éberebbek, jobban koncentrálnak, és hatékonyabban dolgoznak.
  4. Moralitás és elkötelezettség: Az irodai masszázs a dolgozók számára azt üzeni, hogy a vállalat gondoskodik róluk és törődik egészségükkel. Ez javíthatja a munkahelyi moralitást, növelheti az elkötelezettséget és csökkentheti a fluktuációt.
  5. Egészségmegőrzés: Az irodai masszázs elősegíti az egészségmegőrzést, mivel a rendszeres masszázs csökkenti a betegségek kockázatát és a krónikus fájdalmakat, ami hosszú távon költségeket takaríthat meg a vállalatok számára.
  6. Energiaboost: A rövid, de hatékony irodai masszázs új energiával töltheti fel a dolgozókat, így a délutáni órákban is képesek maradnak magas szintű teljesítményt nyújtani.
  7. Csapatépítés: Az ilyen wellness programok növelhetik a csapatszellemet, és elősegíthetik az alkalmazottak közötti pozitív kapcsolatokat.
irodai masszázs felöltözve

Halogatás helyett, próbáljátok ki!

Miért előnyösebb az irodai masszázs vagy torna mint az edzőtermi bérlet?

 

Bár az edzőtermi bérlet számos fizikai tevékenységhez ad hozzáférést, a kutatások szerint csak kevés alkalmazott használja ki ezt az előnyt rendszeresen. Ennek következtében a fizikai inaktivitásból eredő betegségek és mikrosérülések kockázata megnő az alkalmazottak körében. Ezek a sérülések és egészségügyi problémák könnyen összeadódnak, ami termelékenységi veszteséghez és gyakoribb betegszabadsághoz vezethet.

Ezzel szemben az irodai masszázs egy közvetlen, minden alkalmazott számára elérhető szolgáltatás, amelyben mindenki részt vehet. Nem csak egy egyszeri megoldásról van szó: a rendszeres masszázs csökkenti a dolgozók fáradtságát, fokozza jóllétüket, oldja a fizikai és mentális feszültséget, és általában jobb hangulatot és motivációt biztosít a munka során. Mindez pozitív hatással van az iroda légkörére, és növeli az alkalmazottak elégedettségét a munkáltatóval szemben.

Tehát mit tehet egy cég a dolgozóiért?

A vállalatok számára kritikus, hogy alkalmazottaik a lehető legjobb egészségi állapotban legyenek, hogy maximális hatékonysággal dolgozhassanak. Az irodai masszázs lehet az a kulcs, amellyel nem csak a jelenlegi egészségügyi problémákat lehet orvosolni, de meg is előzhetők a jövőbeli panaszok.

Kapcsolat- információ

Érdekelnek a részletek? Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Cím:

2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 1.

Telefon:

+3630-563-6479

E-mail:

hello@fitfox.hu

Scroll to top